Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2016 18:33 - Евроатлантизъм или Юдею-ислемизъм
Автор: ivonti10 Категория: История   
Прочетен: 945 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 30.10.2016 23:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Неолибералния Евроатлантизъм или Юдею-ислямизъм

 

През последните години западният свят най вече основно западна Европа и северна Америка (Канада) се сблъскват две различни в културно отношение и религия хора. Либералния строй който дава права за какви ли не извращения под претекст за човешките права които противоречат на християнските норми написани в Библията и исляма които спазва само и единствено правилата на Корана. Две коренно различни строя несъвместими един с друг.

НО двата културно различни слоя се срещат силно именно там в либералните държави и никъде другаде толкова силно в света.

Разглеждайки ситуацията нещата които уж са различни несъвместими в един момент се допълват а именно заради ПАРИ и ВЛАСТ. Кой иска да наводни Европа с Ислямисти „ бежанци“ и кой има тази възможност, отговорът е ясен Еврейте.

Неолибералния строй който в последните 20-30 години измести демокрацията(въпреки опитите да се натякване, че Неолиберализъм и демокрация са едно и също но не е, разликата е голяма защото в демокрацията(свободата) има норми и правила които не се преминават до като в Неолиберализма няма никакви норми и е по добре да се каже Либерализъм = Демокращина = Свободия) със своите правила (без правила) и норми които отсъстват доведе до културен срив на западният свят. Наркотиците, проституцията, педофилията, умножаващата се неграмотност е налице в чудовищни размери, а това е много добре за големите компании и концерни трябващи им хора роби без мозък и мора които да не задават въпроси а само да изпълняват нареждания.

 

Исляма е религия с арогантно и агресивно отношение към другите религии и не толерира нищо друго освен ислям. През последните 30 години войните запалени от САЩ и НАТО и някой арабски държави от Персийският залив основно срещу светските режими в някой мюсюлмански държави като Либия, Сирия, Ирак и Афганистан и помощта на някой страни от НАТО на определени ислямски групировки като „Ал Кайда“(80-те) в Афганистан, „Кавказки Емират“ в Чечня и Дагестан(през 90-те) републики в днешна Русия и в последно време „Армията на исляма“ в Сирия и други ислмиски групировки в които идеологията е салафитското ислямско движения( за световен ислямски халифат), доведе до промяна на икономическия и политическата ситуация в близкият изток и Европа.

 

Плана за тези днешни събития е написан много отдавна и е грешка да се мисли че това е нещо спонтанно.

 

НЕОЛИБЕРАЛНА ЕВРОПА И ИСЛЯМИЗИРАЩИЯТ СЕ БЛИЗЪК ИЗТОК.

 Откакто неолибералният строй започна изкачването си към европейската политическа и икономическа сцена в Европа а това стана към края на 60-те години на XX век, Европа постепенно започна да губи позиции и единственото което крепеше западна Европа и даваше сили да се развива беше съперничеството и със СССР. След разпадането на СССР и Източния Блок в началото на 90-те години либералния строй които със всяка изминала година ставаше все по силен просто подивя. Армиите на държавите в ЕС и НАТО бяха значително съкратени( с изключение на САЩ) и осакатени, редовната военната подготовка беше заменена с наемна армия от отряди в малки бойни единици. Вече не се провеждаше(както и сега) военно обучение на населението. Което още повече усложни и намали бойните сили на Европа.

Същевременно в северна Африка и близкият Изток от десетилетия се водят войни и тамошното население военно е подготвено за една будеща война към която го тласкат еврейските корпорации жадни за петрол и власт над целия свят.

Войните в северна Африка и Близкият Изток показват един аспект от световната геополитическа сцена а то е, че това е контролиран хаос. Иначе няма как да представим хора които са мюсюлмани и знаят арабски до съвършенство не се насочват към богатите арабски държави като Саудитска Арабия, Кувейт, Катар, ОАЕ и Оман. Там където за тези държави според Корана те са им братя. Да не забравяме и че Саудитска Арабия е държава която е приблизително богата като Германия или Швеция. Кувейт и Катар по нищо не отстъпват на Холандия, Белгия или Австрия, но не тези мюсюлмани не отиват там при своите „братя“ мюсюлмани а рискуват живота си да се доберат до различната културно и религиозно за тях Европа. На тези хора им са дават лодки за да преминат Средиземно море от Африка към Европа както листовки и пари от ОРГАНИЗАЦИИ СВЪРЗАНИ С ПРАВАТА НА ЧОВЕКА, ОРГАНИЗАЦИИ КОИТО НЕ СПОМЕНАВАТ И ДУМА ЗА ИЗДЕВАТЕЛСТВАТА В САУДИТСКА АРАБИЯ НАД ЖЕНИТЕ ИЛИ НЕМЮСЮЛМАНИТЕ, тези организации които основните им седалища се намират в САЩ. Организации които не е тайна за никого че техни основатели и крупни финансатори са еврейски организации и банки. Иначе как ще си помислим, че със средна заплата от около $ 30-40 на месец в Афганистан, афганистанците идващ към Европа имат хиляди долари и евро, или африканците които идват от държави които нямат реална икономика си позволяват да купят все нови лодки, а и коя държава в Африка е производител на тези лодки? Просто няма такава държава, просто либералните режими в Европа си затварят очите и принуждават контролираните от тях медии да мълчат както същите тези медии мълчаха с дни след посегателствата над жени в Кьолн. Европейските политици са финансово зависими от големите корпорации затова си затварят очите. Докато редовите граждани виждат бежанците, големите корпорации тихомълком си пробутват ТПТИ и СЕТА за да могат официално да контролират и цели правителства.

НАЙ ГОЛЕМИТЕ КОМПАНИИ В СВЕТА СА УПРАВЛЯВАН ОТ ЕВРЕИ.

 

Над 80 % от световния медиен пазар се държи от тези еврейски компании:

 

 

 

Walt Disney Company

 

 Lifetime Television 

 

Time Warner HBO

 

 MTV

 

Nickelodeon

 

CBS

 

NBC

 

Тези компании имат стотици дъщерни фирми.

 

 

Индустрията не отстъпва по назад:

 

 

 

General Electric

 

General Motors

 

Ford Motor Company

 

и много други.

 

 

Да не се спираме на банки и социални мрежи които иска сам може да провери.

 

 

Само трябва да се споменат имената на Родшилд, Родфелер и Сорос.

 

 

Организации свързани със Сорос действащи и в България:

 

 

Тръст за гражданско общество в Централна и Източна Европа“

 

„Отворено общество“

 

 

 

ИСТОРИЯ НА ВЕЧНИЯТ СЪЮЗ ЮДЕЙ – МЮСЮЛМАНИН.

 

 

Голямата заблуда която всеки човек си мисли е именно че юдеи и мюсюлманин не се обичат, това не е така. Мюсюлманите и евреите винаги са били от двете страни на една и съща монета.

 

 

Аз ща дам няколко знаменателни случая на този вечен съюз между двете религии.

 

 

Ще дам само няколко фрагмента от безбройните случай в световната и българска история и свързаните с тях Юдею-мюсюлмански намеси.

 

 

  •  

    Превземането на Йерусалим от арабите 638 г. - По времето на Халифа Омар арабите обсаждат Йерусалим и след няколко месечна обсада градът се предава.

     

Това е интересно в историята защото докато византийските войници се сражават срещу арабите то местното население което МРАЗИ християнската византийска войска отказва да участва в защитата на града и именно преговорите за предаване на града са водени от ЕВРЕИ.

 

  •  

    Първи кръстоносен поход. - Европа започва да се приготвя за поход за освобождението на Йерусалим. Тогава няколко местни велможи като Пиер Отшелника в Франция, Дьо Буйон както и на много други основно германци които започват да организират освободителният поход към Йерусалим започват да търсят  еврейски  търговци за финансова помощ за похода но евреите разбирайки за подготвения поход яростно отказват да дадат парите за освобождение на Йерусалим. Това довежда през 1095 до 1097 г. до физически сблъсъци между европейците и евреите като стотици евреи са убити след отказите да помогнат на кръстоносците.

     

  •  

    1099 г. Обсадата на Йерусалим. - Стигайки до Йерусалим кръстоносците които очакват местните евреи да им помогнат за  превземане на града с ужас виждат че над градските стени стоят рамо до рамо АРАБИ и ЕВРЕИ въоръжени готови за бой с кръстоносците.

     

  •  

    1187 г. Саладин емир на Египет разбива  кръстоносците при Хатинските хълмове и след това обсажда Йерусалим. Евреите дават ценна информация на Саладин за слабите места на кръстоносните войски по този начин Саладин успява да принуди Балиан да му предаде града.

     

  •  

    1204 г. - Четвърти кръстоносен поход. - Евреите принуждават чрез лъжа кръстоносците да не нападат арабите но да нападнат Византия а по късно и останалите балкански християни в лицето на БЪЛГАРИЯ.

     

  •  

    Царица Сара - Сара еврейската жена на Иван Александър според гръцки летопис от XIV век. Съдействала на Османците да превземат Одрин, Люле-Бургас и др. градове както и България да съдействува на Османците за следващи походи. От българската история се знае че именно разделянето на България на Видинско царство и Търновско царство е било предприето заради „царица“ Сара майка на Иван(Йоан) Шишман.

  •  

    Руско-турската освободителна война 1877 – 1878 г. - Малко преди започването на войната между Русия и Османската империя, Великобритания отказва да участва да участва във Войната на страната а премиера на ВБ евреина Дизраели отказва с мотива, че армията и флота са далеч и не са в състояние да воюват но когато Руските войски стигат почти до Истанбул са виждат че тази далечна и небоеспособна  Британска армия е обърнала оръдията си срещу руските войници. По този начин Великобританя спасява мюсюлманската Османска империя от разгром а самия евреин Дизраели е излъгал, че ВБ не може да помогне а точно обратното ВБ се е стремяла да запази ислямската държава силна на Балканите. Именно Берлинския конгрес по късно е организиран от евреина Дизраели и друг полуевреин Ото Фон Бисмарк. Като в крайна сметка  връщат по голямата част от Балканския полуостров на Османската империя.

 

 

 

АКО ОЩЕ НЯКОЙ СИ МИСЛИ ЧЕ ЕВРЕИТЕ( и техните корпорации) са против Исляма значи много се заблуждава.

 

 

КОРАН = ТАЛМУТ.

 

Корана свещената книга на мюсюлманина и Талмута свещената книга на евреина са две книги които основното в тях си приличат и в тях пише почти едно и същи неща. Или както някой обичат да казват :

 

„КОРАНЪТ Е ПРЕРАБОТЕНИЯТ ВАРИАНТ НА ТАЛМУТА“.

 

Не искам да коментирам написаното в Корана и Талмута защото приликите са толкова ГОЛЕМИ че трябва да се напише огромна статия за приликите между двете свещени книги.

 

 

ПП:

 

Така, че който иска да намери Корана и Талмута и да ги прочете може да ги намери в Интернет и да си ги изтегли. Както и всичко останало посочено в статията може да се намери в Интернет.

 




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ivonti10
Категория: История
Прочетен: 239488
Постинги: 27
Коментари: 67
Гласове: 269
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930